Gegevensverstrekking onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers

Als een activeringscode wordt toegepast om Kaspersky Endpoint Security te activeren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie periodiek en automatisch naar Kaspersky te versturen voor de controle van het correcte gebruik van het programma:

Kaspersky kan deze informatie ook gebruiken om statistieken over de verspreiding en het gebruik van Kaspersky-software te genereren.

Door een activeringscode te gebruiken gaat u ermee akkoord om de eerder vermelde gegevens automatisch te versturen. Als u niet akkoord gaat met de verzending van deze informatie naar Kaspersky, moet u een licentiebestand gebruiken om Kaspersky Endpoint Security te activeren.

Door de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst te accepteren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te versturen:

Ontvangen informatie wordt door Kaspersky beschermd overeenkomstig de wettelijke voorschriften en de vereisten en toepasselijke regelgevingen van Kaspersky. De gegevens worden via geëncrypte kanalen verstuurd.

Lees de Gebruiksrechtovereenkomst door en bezoek de website van Kaspersky voor meer informatie over de ontvangst, verwerking, opslag en vernietiging van informatie over het programmagebruik nadat u akkoord bent gegaan met de Gebruiksrechtovereenkomst en de Kaspersky Security Network-verklaring. De bestanden 'license.txt' en 'ksn_<taalcode>.txt' bevatten de tekst van de Gebruiksrechtovereenkomst en de Kaspersky Security Network-verklaring en worden bij het distributiepakket van het programma meegeleverd.